Ormus

 
 

Iedere maand met volle maan maak ik een beperkte hoeveelheid Ormus van een combinatie van diverse soorten zout, waaronder Keltische Zeezout, Dode Zeezout en Himalaya zout, volgens een alchemistische procedure. De zogenaamde C-11 Ormus, wat het meest holistische Ormus product is. 

De naam C-11 staat voor alle Ormus mineralen welke in Keltisch Zeezout voorkomen en is een begrip in de Ormus community. Deze Ormus wordt opgeladen met kristallen van zeer hoge trilling, met Solfeggio frequenties, maar vooral met heel veel liefde.

De Ormus wordt geleverd in een HDPE-plastic flesje van 65ml en wordt verzonden in een speciale zak die een optimale bescherming biedt tegen electro-magnetische velden. Deze HDPE- plastic flesjes zijn het meest geschikt om Ormus in te bewaren, omdat Ormus glas kan doen breken.

Een flesje van 65ml zal bij (normaal) gebruik van 2 x daags 1/2 theelepel ruim een maand meegaan.

De volle maan van 8 april staat in het teken weegschaal.          Voor meer info kijk even op de website van petrastam.com

Recentelijk is de ormus getest door Dineke Jongepier met 1.500.000 eenheden op de bovisschaal. Dit zijn de hoogste waarde van levensenergie die gemeten kunnen worden. Het betekent dat de ormus de hoogste Goddelijke essentie bevat.  Klik hier voor meer informatie over Dineke en Karel Jongepier.


Een mooie link over Ormus van de praktijk van de Praktijk Jolanda van Dalen
 

Ormus is een mono-atomair voedingssupplement wat verjongt, spirituele en zelfs kwantum eigenschappen heeft en een brug slaat tussen het geestelijke en fysieke. Ormus wordt ook wel Manna, wit poeder van goud, steen der wijze en levenselixer genoemd en heeft een hele lange geschiedenis binnen de historie van de mensheid.  Het heeft altijd een (bijna) mysterieuze rol gespeeld in de wereld.

Belangrijke metalen die in mono-atomaire vorm voorkomen zijn: de edelmetalen goud, zilver, platina, osmium, palladium, rhodium en iridium; en de metalen koper, nikkel, kobalt en kwik. Ook mensen met een allergie voor deze metalen kunnen ormus gebruiken, want deze Ormus metalen bevatten geen metaal eigenschappen meer, maar hebben een mineraal eigenschap. Daardoor is Ormus ook geschikt voor mensen met een metaal allergie.

Ormus synchroniseert het leven in mineralen, planten, dieren en de mens. Ormus voedt gelijktijdig het fysieke lichaam en het ‘licht- lichaam’ of de geest van elk levend organisme. Zo synchroniseert het als het ware de levensenergie in mineralen, planten, dieren en de mens. Het heeft positieve effecten op onze energie huishouding en zorgt voor een betere energiedoorstroming in het lichaam. Volgens de algehele deskundige opvattingen van de Ormus specialisten, is de functionaliteit van Ormus in het menselijk lichaam verbonden aan het meridianen-stelsel, zoals dat bekend is binnen de Chinese geneeskunde en waar acupunctuur op is gebaseerd. De Chinese geneeskunst onderschrijft de werking van de “levenskracht” Chi of Ki, die via het meridianen-stelsel door het lichaam circuleert. 

Het zorgt voor heldere gedachten en inzichten, het vergroot en verruimt de intuïtie en creëert een gevoel van vrede en welbehagen (minder stress). Ormus helpt bij een betere communicatie binnen de cel en tussen de cellen onderling en ondersteunt de interactie met het DNA. Het stelt het lichaam in staat zich beter af te stemmen op zijn blauwdruk. Ormus is een brug tussen het fysieke en het geestelijke en is daarmee de ultieme voeding voor lichaam en geest. Daar ieder persoon uniek is zal de uitwerking van het gebruik van Ormus voor ieder persoon verschillend zijn. En ieder staat hierin voor zijn eigen unieke ondervinding.

Ormus is ook heel geschikt om aan dieren en planten te geven. Planten worden gezonder en groter en produceren grotere vruchten met meer voedingswaarde. Hoe mooi is het verhaal van poes Tut.

Het Ormus materiaal is een natuurlijke substantie die op aarde voorkomt. De aardse massa zou uit ongeveer 10% Ormus bestaan. Het komt voor in lucht, water, aarde, in mineralen en in planten, dieren en de mens. Dus zowel in organisch en anorganisch materiaal en overigens ook in stoffen die uit de ruimte komen (sterrenstof). Ormus wordt aangetroffen in kalksteen, mica, silica, natuurlijk zout en natuurlijke suiker. Maar vooral uit zeezout kan Ormus goed gewonnen worden.


Flesje 65 ml ormus 32,50 euro

Flesje 65ml ormus-olie 22.50, samen met de ormus 15,00.

Aangetekende verzending 8,50-22,50 afhankelijk hoeveel flessen er besteld worden.

Verzending wordt gedaan vanuit Hongarije en kan een week duren.


Ook kan er een abonnement worden afgesloten.

Voor 6 maanden is dat 180 euro en 57,00 euro voor de aangetekende verzending.

Er zijn flesjes bij te bestellen voor 30 euro per stuk.

Voor 12 maanden is dat 330 euro en 114,00 euro voor de aangetekende verzending.

Er zijn dan flesjes bij te bestellen voor 27,50 per stuk. Iedere maand wordt er een flesje ormus automatisch toegestuurd.

Verzending wordt gedaan vanuit

Alicante en kan een week duren.


Voor bestellingen of eventuele vragen kunt u contact opnemen.


 

Ormus procedure